RecMan Bedriftsportal er en nettbasert plattform som lar kundene dine logge inn og administrere jobbene sine, mottatte tilbud og fakturaer og mye mer. Noen av funksjonene inkluderer:
- Godkjenne registrerte timer
- Send skiftforespørsler til ansatte direkte
- Se ansatte og jobber
- Se mottatte fakturaer og tilbud
- Finn kontaktinformasjon eller send en forespørsel
Legg merke til
Retningslinjene for kontaktpersoner og timegodkjennere er tilgjengelig for nedlasting i disse artikkelene:
Gi tilgang til bedriftsportal
For å gi tilgang til Bedriftsportalen for en kunde, må en RecMan bruker opprette en kontaktperson i CRM og opprette en pålogging. Da kan Bedriftsportalen nås ved hjelp av den registrerte e-posten og et fastsatt passord. Første gang kunden logger på, vil de bli bedt om å angi et nytt og sterkt passord for fremtidig bruk.
Angi rettigheter
Et annet viktig aspekt ved Bedriftsportalen er å administrere rettighetene/tillatelsene som vil gjøre det mulig for funksjonene å godkjenne timer og bestille skift.
For å f.eks opprette en timegodkjenner i Bedriftsportalen, les denne artikkelen: Timegodkjenner.
Tips – Opprett en kontaktperson rolle!
En RecMan administrator kan opprette kontaktperson roller i CRM innstillingene, og definere de nødvendige rettighetene som brukes i f.eks. En rolle. Dette kan være en nyttig funksjon for å administrere rettighetene i det lange løp.
Selvregistrering for kontaktpersoner
Kontaktpersoner kan registrere seg direkte i Bedriftsportalen. Med selvregistrering kan kontaktpersoner:
- Registrere seg med Google, Microsoft eller e-post
- Angi selskapsinformasjon og velge land
- Motta en tilpasset bekreftelses e-post
- Bli automatisk lagt til i CRM systemet
- Automatisk opprette en ny kunde register (hvis den ikke allerede finnes)
Dette alternativet effektiviserer registreringsprosessen for nye kunder som trenger tilgang til portalen og for eksisterende kunder som ønsker å registrere flere kontaktpersoner selv.
Administratorer beholder full kontroll gjennom Bedriftsinnstillingene der de kan aktivere eller deaktivere registreringsalternativet, tilpasse bekreftelses e-poster og konfigurere bakgrunnsbildet som vises under registreringen. Når administratorer gir nødvendige rettigheter, mottar brukere innlogginsinformasjon via e-post og kan begynne å bruke Bedriftsportalen.
Merk
Nye brukere får ikke tilgang umiddelbart. Administratorer må tildele rettigheter og sende innloggingsinformasjon manuelt før brukere kan få tilgang til portalen.